For å enkelt finne frem på våre nettsider kan du benytte søkefunksjonen

Personvernerklæring

Denne personvernserklæringen gir deg opplysninger om hvordan dine data samles inn og behandles  gjennom ditt bruk av nettstedet www.krabat.no eller noen underdomener, inkludert informasjon du oppgir når du kjøper et produkt eller en tjeneste, melder deg på e-postlisten eller et arrangement.

Hvordan behandler Krabat AS personopplysninger

Vi utleverer ikke denne informasjonen til andre, og du kan til enhver tid be om innsyn i hvilken informasjon som er lagret på deg og ditt firma.

Nettstedsadressen er: http://www.krabat.no

Denne personvernerklæringen gjelder for Krabat AS, org. nr. 989 700 464, og tilknyttede tjenester. Ansvarlig for behandling av personopplysninger hos Krabat AS: Jeanine Hauan Flaaten, e-post: jhf@krabat.no

Informasjonskapsler (cookies)

Nettsiden benytter cookies (informasjonskapsler), og ved å bruke dette nettstedet samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.

Cookies er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En cookie legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse når du besøker hjemmesiden vår. Dette er loggfiler som lagres på våre servere, som f.eks. IP-adresser, nettlesere, operativsystemer, bruk/navigasjon etc.

De fleste nyere nettlesere, som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari etc, er innstilt på å akseptere cookies automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du derfor selv velge å endre innstillingene i din nettleser slik at cookies ikke blir akseptert.

Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

Det lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig. Informasjonskapsler på krabat.no, brukes til å samle informasjon anonymt. Informasjonskapslene som eksisterer på krabat.no brukes til innsamling av brukerstatistikk på siden.

Se personopplysningsloven hos Lovdata. Mer om grunnleggende personvern, se «Hva er en personopplysning?» hos Datatilsynet. Når det gjelder samtykke til bruk av informasjonskapsler (cookies), reguleres dette av ekom-loven. Mer om dette finner du på Datatilsynets side om informasjonskapsler.

Google Analytics

Google Analytics er et analyseverktøy vi bruker for å anlysere brukeroppførsel på krabat.no. Dette er en gratistjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. For å lagre informasjon om de besøkende, benytter Google Analytics et javascript, som igjen lager 5 forskjellige informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene benyttes til å lagre bevegelsesmønsteret på et nettsted og hver enkelt bevegelse. Disse informasjonskapslene er:

__utma: Lagres i 2 år fra siste besøk.

__utmb: Lagres i 30 min fra siste besøk.

__utmc: Lagres til nettleseren lukkes.

__utmz: Lagres i 6 måneder fra siste besøk.

__utmv: Lagres i 2 år fra siste besøk.

_ga: Lagres i 2 år fra siste besøk.

Facebook

Krabat bruker Facebook page-plugin og Facebook-kommentarer som benytter infokapsler. Facebook-cookies settes hvis du tidligere har besøkt Facebook, eller har klikket «liker» eller en annen link på vår Facebook-side. Cookies/infokapsler brukes også i forbindelse med tilbud og annonser på Facebook. Det samme gjelder Instagram.

E-postlister / Nyhetsbrev

På nettsiden finner du finne ulike påmeldingsbokser, også kalt «opt-in» bokser. Det vil si at du kan registrere deg på en e-postliste for nyhetsbrev. Du blir da bedt om å registrere navn og e-postadresse for å motta informasjon fra oss. Det kan også sendes ut markedsføringskommunikasjon om relevanter produkter og tjenester. For å motta dette må du legge igjen e-postadresse slik at vi har mulighet til å sende deg nyhetsbrev. E-postadressen lagres i en database, og vil aldri bli delt eller solgt.  Vi bruker MailChimp sin tjeneste for utsendelse av denne type e-post. Du har alltid mulighet til å melde deg av lister du står på ved å klikke på «Unsubscribe» eller «Meld deg av»-link nederst i e-posten du mottar.

Sletting av data

Du kan når som helst melde deg av e-postlister du står på. Du kan be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvem har tilgang til opplysningene dine

Det er kun administratorer av www.krabat.no som har tilgang til denne informasjonen. All informasjon er taushetsbelagt og vil bli behandlet konfidensielt, og blir benyttet til det formål som det er ment for når data ble innsamlet.

Tredjeparts nettsider

Dette nettstedet kan inneholde lenker til tredjeparts nettsider, programtillegg og applikasjoner. Hvis du klikker på disse koblingene eller aktiverer disse tilkoblingene, kan det være mulig for tredjeparter å samle inn eller dele data om deg. Vi kontrollerer ikke disse tredjeparts nettsider, og er ikke ansvarlige for deres personvernerklæringer. Når du forlater nettstedet, oppfordrer jeg deg til å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Kontaktinformasjon

Krabat AS
Ravnsborgveien 56
1395 Hvalstad

E-post: fb@krabat.no
Org.nr.: 989 700 464

Vil du vite mer?

– Post- og Teletilsynet er ansvarlig for å håndheve «cookieparagrafen», klikk her for å lese mer om denne. https://www.nkom.no/aktuelt/nyheter/bedre-forbrukervern-på-nettet-fra-1.juli

– Les mer om Datatilsynets innvendinger til regjeringens forslag til regler om cookies/informasjonskapsler. https://www.datatilsynet.no

– Les mer om nye personvernregler. https://www.eugdpr.org

Oppdatert 22. august 2018

Krabatnytt

Fire ganger i året sender vi ut nyhetsbrev med fagstoff og informasjon om våre produkter. Meld deg på for å motta vårt nyhetsbrev direkte til din innboks.