Nyheter

Er du en krabat?

11. januar 2018 • Krabat fortsetter sin elleville ferd mot nye høyder og vårt mål om å bli verdens beste i vårt segment. I den forbindelse trenger vi en fysio- eller ergoterapeut som kan hjelpe til med å demonstrere og prøve ut våre unike produkter. Stillingen er fast og lokasjon er i Midt-Norge.

Les mer

 

 DERSOM DU ER VÅR NYE KRABAT, TROR VI AT DU ER: 

  • Glad i å jobbe med barn 
  • Fysio-/ergoterapeututdannet og helst erfaring fra barnehjelpemidler 
  • Selvstendig og glad i å være på farten 

Du vil få en selvstendig stilling med ansvar for demonstrasjon, utprøving og oppfølging av våre produkter i Midt-Norge. Ditt hovedansvar vil være fylkene Møre og Romsdal, Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag. I tillegg vil du bli involvert i utvikling av nye produkter, samt produktforbedringer. 

KRABAT TILBYR: 

  • Konkurransedyktige betingelser 
  • Egen bil 
  • Unik mulighet til å være med å utvikle fremtidens barnehjelpemidler 
  • Stor innflytelse i et lite og spennende firma

MOTTO FOR ALLE KRABATER: 

Alle Krabater må ha et ønske om å hjelpe andre, være fleksibel og pålitelig, samt kunne videreformidle slagordet ”Stolt av å være annerledes”. 

KONTAKTPERSON: 

Fredrik Brodtkorb 

fb@krabat.no 

958 23 069

SØKNADSFRIST: Så fort som mulig og senest 10 februar.

TILTREDELSE: 1. mars 2018

Krabat utvikler, produserer og markedsfører tekniske hjelpemidler av høy kvalitet for barn og unge. Krabats produkter er nyskapende, funksjonelle og estetisk tiltalende. Vi gjennomfører slagordet ”Stolt av å være annerledes” i alt vi gjør. Se www.krabat.no, så skjønner du hva vi mener.

Krabat ble i 2017 en del av ADD Life konsernet. Fokuset til ADD Life er Life science, de er tilstede i 11 land, har over 600 medarbeidere og er notert på den svenske børsen. 

Krabat Jockey Lite str 3

28. februar 2017 • Krabat Jockey Lite str 3 for barn fra 14 år og oppover er nå lansert.

Nyhet - Krabat Jockey Lite.
Nyhet - Krabat Jockey Lite.

02. juni 2016 • Dere har kanskje allerede sett den? Nå er den nye varianten av Krabat Jockey her. Vi har gitt nyskapningen med kontorunderstell navnet Krabat Jockey Lite, og den er prisforhandlet hos NAV. Kontorunderstellet er lettere og enklere enn det tradisjonelle understellet, og gir muligheter for god individuell tilpasning. Ta kontakt med din Krabat-representant for utprøving eller mer informasjon.

Animasjonsvideo Krabat Jockey

27. august 2014 •

Krabat Sheriff S2 lanseres
Krabat Sheriff S2 lanseres

30. januar 2014 • Krabat Sheriff S2 ble lansert i dag på CP konferansen. 

Krabat er stolte av å lansere den nye rullestolen Sheriff S2. Det er en barnerullestol med lav vekt og utmerkede kjøreegenskaper. Den bygger på de samme prinsippene som innerullestolen Sheriff, men passer for større barn i aldersgruppe ca. 7 – 12 år. Rullestolen har et kompakt og moderne design, og kan brukes både inne- og utendørs.

Leveringsklar til sommeren.

Krabat Jockey Plus - Merket for god design
Krabat Jockey Plus - Merket for god design

12. juni 2013 • Krabat Jockey Plus har mottatt MERKET FOR GOD DESIGN, og det er vi veldig stolte av. Nok en gang har vi fått utmerkelse for designet på et av våre produkter, og det viser oss at vi har rett i at hjelpemidler kan være designmessig moderne, og ikke nødvendigvis stigmatiserende. Les mer her:http://www.handikapnytt.no/index.asp?id=79759

Nå er den nye Pilot her!
Nå er den nye Pilot her!

02. mai 2013 • Endelig kan vi ønske vårt oppgraderte hjelpemiddel Pilot velkommen i porteføljen. Flere har allerede sett den på messer i vinter, og nå er den klar!  

Den nye Pilot er en videreføring av dagens Pilot, og gir barn den samme dynamiske løftefunksjonen de trenger for å komme i 4-fotstående. Stillingen stimulerer til forflytning, lek og deltagelse, og har for mange gitt mulighet til krabbing på egenhånd. Det som gjør den nye Pilot ulik den eksisterende er at den vokser med barnet uten at deler må byttes, det er kun enkle justeringer som må til. Vi synes det var litt gammeldags å måtte bytte deler etter hvert som barnet utviklet seg, så gjorde noe med det. Nå er resultatet her, og vi er veldig stolte. Er den ikke fin?

Men det stopper ikke der. Vi har også videreutviklet Co-Pilot ved å integrere et krabbe- og posisjoneringssystem med knebeskytterne. Resultatet blir at barnet kan få hjelp av seg selv til å forflytte knærne under krabbing. Strikken reduserer hofteabduksjon og leder barnet tilbake i krabbestilling ved spastisitet.

Ta kontakt med en av våre terapeuter for utprøving.

Tilgjengelighetsprisen Asker kommune 2011
Tilgjengelighetsprisen Asker kommune 2011

02. mai 2012 • Stolte og glade vinnere av Asker kommune sin tilgjengelighetspris for 2011. Artikkel i Budstikka klikk her.

Enhåndskjøring på Krabat Sheriff
Enhåndskjøring på Krabat Sheriff

03. februar 2012 • v>

Krabat Sheriff er på grunn av sin lave vekt og vinklede hjul veldig lettkjørt. For at også barn med nedsatt armfunksjon på den ene siden skal kunne kjøre kommer nå Krabat Sheriff med et patentert system for enhåndskjøring. Styrken og vinkel på kompenseringen kan enkelt justeres, og stolen ruller like lett som før.

Krabat Jockey Plus lansert
Krabat Jockey Plus lansert

03. februar 2012 • Krabat Jockey Plus ble lansert på CP konferansen i januar 2012.

Krabat Jockey Plus tilbyr mer støtte og flere tilpasningsmuligheter enn Krabat Jockey. Plus har et høyere komfort-nivå enn tradisjonell Jockey, og gir barn med større behov for støtte alle fordelene med et sadelsete og muligheten til å sitte i lengre perioder i abdusert stilling.

 

Les mer

Krabat Jockey Plus har høy rygg, justerbare sidestøtter, og en helt ny og innovativ hodestøtte. Det er solide fester for forskjellige fikseringsvester.
Ryggen har 5 trinn for enkel høydejustering. Alle justeringer for sittestillingen og hodestøtten kan gjøres mens barnet sitter i stolen. De gjennomtenkte justeringsmulighetene gjør det enkelt å finne en optimal sittestilling, også for barn med store behov.

Krabat Jockey Plus setter barnet i fokus og gir mulighet for mestring og deltakelse i kombinasjon med abdusert sittestilling.

Krabat Jockey Plus kan prøves ut allerede nå og kan leveres fra 1 april.

Krabat Pirat - Merket for God Design
Krabat Pirat - Merket for God Design

16. mars 2011 • Krabat har i dag fått MERKET FOR GOD DESIGN for flytehjelpemiddelet Krabat Pirat. Dette er produkt nummer 4 hos Krabat som får denne utmerkelsen. Det at vi har oppnådd dette på kun 5 år gjør oss veldig stolte og inspirert til å fortsette i mange år framover. Se mer på Norsk Designråd sine sider her:www.norskdesign.no 

Krabat Sheriff - Merket for God Design

17. mars 2010 • Krabat har i dag fått MERKET FOR GOD DESIGN for rullestolen Krabat sheriff. Det er vi svært stolte av, og vi ser tildelingen som en anerkjennelse av vår satsning på industridesign og vårt slagord "Stolt av å være annerledes". Se mer på Norsk Designråd sine sider her:www.norskdesign.no 

Krabat Pirat lanseres
Krabat Pirat lanseres

29. januar 2010 • Det nye flytehjelpemiddelet, Krabat pirat, er nå klar for levering. Produktet føyer seg inn i Krabatrekken som et nytt og annerledes hjelpemiddel med unike funksjoner og gjennomtenkt design.

Red-Dot for Krabat Jockey

16. mars 2009 • Krabat AS er igjen stolte og glade, da vi som eneste norske firma gjennom tidene har mottatt den anerkjente designprisen, Red-Dot, for et teknisk hjelpemiddel for funksjonshemmede. Dette gjelder vår barnestol, Krabat jockey. Krabat ser på denne prisen som en bekreftelse og anerkjennelse på vår filosofi om utvikling av funksjonelle produkter og som et viktig ledd i vår internasjonale markedsføring av Krabat. 

”red dot award: product design” deles ut årlig og regnes som den mest kjente internasjonale produktdesignprisen. For prisen 2009 kom det inn 3231 forskjellige produkter fordelt på 49 land.
Se mer på:www.red-dot.de 

Krabat Sheriff lanseres
Krabat Sheriff lanseres

30. januar 2009 • Den nye barnerullestolen, Krabat sheriff, ble lansert på CP-konferansen 2009. Krabat sheriff har i tillegg til sitt flotte og gjenkjennelige Krabatdesign, mange unike detaljer og funksjoner. Krabat sheriff vil være leveringsklar før sommeren.

Designprisen 2008

28. oktober 2008 • I skarp konkurranse med fire andre finalister vant Krabat jockey og Formel Industridesign Designprisen 2008. Formålet med prisen er å synliggjøre at et godt og gjennomarbeidet design gir bedre holdbarhet, bedre funksjoner og bedre forretningspotensial for norsk industri. Det er tredje gang prisen deles ut. 

Juryen sier: 

”Det er herlig å se et produkt der entusiasmen lyser gjennom! Krabat Jockey er et aktivt sittehjelpemiddel for funksjonshemmede barn, som legger til rette for mestring og fremgang. Gjennom sitt lekre produktuttrykk bidrar den til å bryte barrieren "funksjonshemmet" fordi den får hvilket som helst barn til å ønske å sitte i den. Stolens tiltalende uttrykk, lette vekt og sammenleggbarhet gjør at en familie lett kan ta stolen med seg når de besøker slekt og venner, og behøver dermed ikke å uroe seg for spesiell tilrettelegging. Bedriften Krabat satser på design, innovasjon og brukervennlighet, og det kommer til å lønne seg når forbrukerne oppdager denne perlen av et produkt!”

Rehacare Designpriser

08. oktober 2008 • Det er med stor stolthet og glede Krabat har mottatt 2 designpriser i forbindelse med utstillingen Rehacare 2008 i Düsseldorf.

Krabat jockey ble tildelt utmerkelsen BEST DESIGN.

Krabat pilot ble tildelt utmerkelsen GOOD DESIGN.

Krabat ser på disse prisene som en bekreftelse og anerkjennelse på utvikling av funksjonelle produkter og som et viktig ledd i å få produktene distribuert ut i verden. Produktene vil bli vist på Krabat sin stand, Hall 4, plass F56 og på en egen stand for prisvinnerne i Hall 7. Utstillingen foregår fra 15 til 18 oktober.

Krabat Pilot - Merket for God Design

12. mars 2008 • Krabat har i dag fått MERKET FOR GOD DESIGN for krabbehjelpemidlet Krabat pilot. Det er vi svært stolte av, og vi ser tildelingen som en anerkjennelse av vår satsning på industridesign og vårt slagord "Stolt av å være annerledes". Det er ikke mange hjelpemidler som får denne prisen, og ytterst få barnehjelpemidler. For oss i Krabat er derfor denne utmerkelsen en inspirasjon til å fortsette å lage enda flere gode produkter i tiden fremover. Se uttalelsen til Norsk Designråd

Krabat jockey lanseres
Krabat jockey lanseres

25. januar 2008 • Den nye barnestolen Krabat jockey ble lansert på CP-konferansen 2008. Produktet kan prøves ut allerede nå, og vil leveres fra mars/april 2008.

Krabat Pilot lanseres
Krabat Pilot lanseres

26. januar 2007 • Det er med stor glede vi nå har lansert krabbehjelpemiddelet “Krabat pilot”.

Facebook

Aktiviteter

Krabat Sheriff S2 lanseres - Krabat Sheriff S2 ble lansert i dag på CP konferansen. 
Krabat er stolte av å lansere den nye rullestolen Sheriff S2. Det er en barnerullestol med lav vekt og utmerkede kjøreegenskaper. Den bygger på de samme prinsippene som innerullestolen Sheriff, men passer for større barn i aldersgruppe ca. 7 – 12 år. Rullestolen har et kompakt og moderne design, og kan brukes både inne- og utendørs.
Leveringsklar til sommeren.

Krabat Sheriff S2 lanseres

Krabat Sheriff S2 ble lansert i dag på CP konferansen.  Krabat er stolte av å lansere den nye rullestolen Sheriff S2. Det er en barnerullestol med lav vekt og utmerkede kjøreegenskaper. Den bygger på de samme prinsippene som innerullestolen Sheriff, men passer for større barn i aldersgruppe ca. 7 – 12 år. Rullestolen har et kompakt og moderne design, og kan brukes både inne- og utendørs. Leveringsklar til sommeren.

Artikler